A tam... W koncu to zawody, tak wiec startujesz po to by uzyskac jak najlepszy czas wszystkimi mozliwymi sposobami. :twisted:
IV runda MP na 1/4 mili - Pruszcz Gdański 30.07.2005
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez PurchawaA tam... W koncu to zawody, tak wiec startujesz po to by uzyskac jak najlepszy czas wszystkimi mozliwymi sposobami. :twisted:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWto stawaj ze mną :twisted: ja nic nie wyjmuje i nie mam FMICa więc możesz mi dokopać :cry:
Naprawde wydaje mi sie, ze nie ma sensu zebym startowal. :?
20KM roznicy to jednak jest duzo...
Do tego nie mam opon i zawieszenia. :evil: I mechanik mnie jeszcze wczoraj troche nastraszyl, ze pasek rozrzadu nie jest w najlepszym stanie i zeby nie przesilac auta.
No nic, zobaczymy w sobote. :roll:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Panowie - popierdujecie jak panienki... :twisted:
A to pasek, a to brak FMIC, a to zupa za slona... :lol:
Chyba musze Wam wklepac swoja padlina w Toruniu... :lol: :lol:
Zamieszczone przez MisiekWAWOctavią ani ja ani pozostali koledzy (bez obrazy) nie mamy szans na wygranie złotych kaleson :lol: więc jedyne po co mogę stanąć na kresce to zmierzenie realnego czasu tego samochodu :roll:
Sorki - dzis mam dobry humor... :szeroki_usmiechTDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSPanowie - popierdujecie jak panienki... :twisted:
Ale qwa zapas i kanape wyciagne. :P
Zamieszczone przez MiKruSChyba musze Wam wklepac swoja padlina w Toruniu... :lol: :lol:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSPanowie - popierdujecie jak panienki... :twisted:
Chyba musze Wam wklepac swoja padlina w Toruniu... :lol: :lol:
Zamieszczone przez MiKruSAle mozesz sie scigac np. o miano najszybszej Octy PD w Polsce, albo poprostu dokopac kumplowi w ramach zdrowej rywalizacji, itp. :twisted: :twisted: :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Sorki - dzis mam dobry humor... :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodadobrze!
no to mam nadzieje ze dotrzesz do finalow, bo pewnie wtedy dojade! :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodadobrze!
no to mam nadzieje ze dotrzesz do finalow, bo pewnie wtedy dojade! :szeroki_usmiech
Nie mamy szans na final nawet gdybysmy w mini startowali, a co dopiero mowic w dieslu.:szeroki_usmiech
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWno nic... może będzie jakaś inna Octa TDI żeby mi dokopać 8)TDI
k :diabelski_usmiech
k :wink: :szeroki_usmiech
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Wrazenia ogolnie pozytywne, szczegolnie ze mozna bylo pierwszy raz u nas zobaczyc profi dragstery. Wrazenia wizualne i dzwiekowe robily niesamowite.
Oczywiscie najwiekszy szok zawodow (jak dla mnie) to Lupo MT z rekordowym czasem 12,06ET. :shock:
Niesamowite jak na 3cim biegu dostaje dodatkowego kopniakai az przysiada i wystrzeliwuje jeszcze bardziej do przodu. Normalnie szok.
Misiek nie startowal, bo nie dojechali ze wzgledu na korki jakie byly na 7mce.
Ja pojechalem raczej slabo, gorzej niz na bemowie. Pierwszy przejazd spapralem calkowicie start, a do tego na moim pasie jakies ~20m za meta stala rozkraczona Skoda Diagtronikow :shock: tak ze przed meta musialem hamowac. :evil: Myslalem, ze zap.... pilota ktory puscil nasza pare, nie patrzac na przeszkode. :evil: W drugim przejezdzie z nerwow zapomnialem ASR wylaczyc i wynik to 16,739 czyli raczej kupa. Z auta w koncu nic nie wyciagalem.
Jednak mimo wszystko "fun" byl.
Ogolnie imprezka OK. Pogoda dopisala i troche na sloncu sie zjaralem.
Wiecej jakis wiekszych rewelacji nie bylo.
Zdjec mamy sporo, jak braciak je obrobi to wrzuce, bo wrocilismy dzis nad ranem."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz